tiistai 20. kesäkuuta 2017

Syöminen pulasta pääsemisen keinona

Lainaus blogistani http://eroonmasennuksesta.blogspot.fi . Näin eivät kai vihreät ole tavanneet ajatella, enkä minäkään, mutta onpahan yksi jonkin muun ihmistyypin näkökulman tavallinen huomio, luulen. Onko tässä siis jotakin mistä olisi hyötyä?

"Syöminen pulasta pois pääsemisen keinona
Yksi usein suositeltu keino päästä pois pulasta on syödä. Mutta se kaipaa lisää selittämistä,sillä vyöväthän useimmat tavalliset ateriat niin kuin terveellistä on. Pitäisi pulasta päästäkseen syödä aina kun on energiavajetta, siis harmaa säkkyräinen olo, vähän kuin television lumisadetta lähiympäristössä tai kohdalla, mutta tässä on se erikoisuus, se luonnottomalta tuntuva seikka, että pitäisi syödä, vaikka tuo olo johtuisi siitä, että joku muu kuin sinä on nälissään, epäviisas, uupunut tms tai vaikka johtuisi paikasta, jossa olet, aiheesta, jonka kanssa olet tekemisissä, tms. Syödään sen verran, että on hyvin syönyt olo, kuin lauantain tai sunnuntain leppoisa tunnelma vapaapäivän voimavaroineen ja eheyksineen. Ja huolehditaan aina näin, mikä joskus tarkoittaa tosi usein syömistä, muttei välttämättä tarvitse isoa ateriaa kerralla, jollei olon korjaaminen eheän suojaisaksi sitä vaadi. Syödään terveellisesti ja mielitekojenmukaan, vähän juhlavastikin, jotta on juuri hyvin laittanut energian- ja ravinnontarpeen kannalta itselleen ja noihin oloihin. Lisäksi olisi hyvä harrastaa ruuan jälkeen musiikkia, uskontoa, ylentävää lukemista, luonnon viisautta tms, missä noiden voimavarojen avulla nousee ylemmäs ymmärryksessä ja elämässä pärjäämisessä, maailman saamisessa hyvälle tyolalle ja sosiaalisen tilanteensa myös."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaihdoin tämän blogin nimen

 Tämän blogin nimi oli siemmin "Ympäristökysymysten ratkaisemisen suurista linjoista". Vaihdoin eilen sen uudeksi nimeksi "Ra...